Acties !

CD-verkoop "Heft Gode blijde psalmen aan"

Heeft u nog geen CD van de psalmzangavond of wilt u een CD cadeau doen? De CD's zijn nog steeds verkrijgbaar op onderstaande locaties en kosten € 10,- per stuk.                                                (graag vooraf even bellen):

naam adres telefoon
Fam. J. van Duijvenbode Jan van Galenstraat 8 071-4035708
Fam. M. Kuyt Batavenstraat 23 071-4072028
Fam. A.J. Schaap G. Grobestraat 10 071-4075104
Fam. T. Schaart Princedwarsstraat 12 071-4076560
Kerkelijk bureau  Hoogstraat 071-4014111
Boekhandel "Het Baken" Secr. Varkevisserstr. 37 071 4013001

 

oppascentrale 

De Oppascentrale is van start gegaan!

Heeft u een verjaardag, of wilt u een avondje weg maar heeft u geen oppas? Geen nood, deze meiden (Ina van der Plas, Antoinette Remmelzwaal, Alinda v Duijn, Renate Klinkenberg, Anneleen Vooys en Willine vd Meij) passen graag op uw kinderen. De kosten voor een avondje zijn €7.50. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willine vd Meij 071-4076800

Inzameling en opknappen 'brocante' meubeltjes !

Heeft u nog oude 'brocante' meubeltjes of andere decoratie op zolder of in de schuur staan, en denkt u wat moet ik er mee? Wij zijn op zoek naar gebruikte houten meubeltjes. Het mag best wat beschadigd zijn want wij verven het en maken het weer als nieuw!

Dus als u spullen heeft die u weg wilt doen, zoals bijvoorbeeld: (buik)kastjes, tafeltjes, houten lampenvoeten, raamhorren, dienbladen, enz. Dan kunt u ons bellen en komen wij het graag bij u op halen! Jeanet v.d. Meij  tel. 4076800 of Jeanet Guijt: tel. 4014477

meubeltjes 2

Flessenacties

Houd u de flesseninzameling in de gaten? De aankomende datums worden vermeld in de nieuwsbrief!

flessen 

Mooie en luxe fotokaarten te koop

Een kaartje ter bemoediging? Een kleine geboren? Het doet goed om van elkaar een kaartje te ontvangen in blijde en in droevige tijden. Het goede nieuws is dat u er nu ook nog mee kunt bijdragen voor de kerkbouw! Mooie fotokaarten te koop voor maar 1 euro per stuk! Waar? Op het kerkelijk bureau of bij Emilia en Arenda van der Meij, tramstraat 175, Tel. 071-4076490 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op: zij hebben de actie van Anja Klok overgenomen en coördineren vanaf nu deze actie. Ook zullen we proberen op zoveel mogelijk diverse activiteiten / avonden / ochtenden de kaarten te koop aan te bieden! Er is volop keuze. Tot ziens!

              (De kaarten zijn ook nog te koop op Abeelplein 25. Tel. 071-4010898                                           E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Anja Klok.)

File MP3 CD1MP3-CD met 10 preken

  1. Let u erop dat niet elke cd-speler dit kan afspelen. (Als u het niet weet, of uw cd speler MP3 bestanden kan afspelen, kunt u de handleiding of instructie van de cd-speler raadplegen). De preken kunt u bijvoorbeeld ook op uw computer of laptop zetten en ze daar op beluisteren. Omdat dit een speciale actie is worden de CD’s in Katwijk en omstreken gratis thuisbezorgd, buiten Katwijk bedragen de bezorgkosten € 2,50. Bij bestelling van buiten Katwijk dient u vooraf €12,50 over te maken op het rekeningRabo 0177 4017 61. Vermeld uw naam en welke Cd u wilt en vergeet niet deze liefst per E-mail of telefonisch te bestellen.

Van de eerste 50 Cd,s zijn de opbrengsten volledige bestemd voor het Fonds Kerkbouw. Van de volgende Cd’s worden materiaalkosten op het bedrag wat naar het Fonds Kerkbouw gaat in mindering gebracht.

De volgende preken cd´s zijn verkrijgbaar: 

CD 1:   10 preken van Ds. W. van Vlastuin over David;
CD 2:   10 preken van Ds. W. van Vlastuin, diverse leerdiensten o.a. Dordtse Leerregels;
CD 3:   10 preken van Ds. W. van   Vlastuin willekeurig;
CD 4:   10 preken van Ds A. Vlietstra leerdiensten o.a. Dordtse Leerregels;
CD 5:   10 preken van Ds. A. Vlietstra vanuit het Bijbelboek Psalmen;
CD 6:   10 preken van Ds. A. Vlietstra, willekeurig;
CD 7:   10 preken van Ds. P. den Ouden vanuit het Bijbelboek Titus;
CD 8:   10 preken van Ds. P den Ouden leerdiensten Heidelberger Catechismus;
CD 9:   10 preken van Ds. P den Ouden willekeurig;
CD 10: 10 preken van gastpredikanten;
CD 11:  prekenserie van Wijle Ds. J. Catsburg   Jona 1 - 4

 Gelegenheidskaarten en reportages Gaan jullie verloven? Willen jullie een gezinsfoto laten maken? Of bijvoorbeeld een fotoreportage van een receptie of familiebijeenkomst? Op locatie mogelijk! In overleg kan er dan een DVD/fotoboek gemaakt worden. Het kan allemaal nu ook voor de kerkbouw! Neemt u hierover eens vrijblijvend contact op met Johan van Duijvenbode. Hij kan u mogelijk verder helpen. De opbrengst gaat naar de kerkbouw! J. van Duijvenbode, Jan van Galenstraat 8, Katwijk aan Zee. Tel. 071-40 35 708 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto’s voor verlovingskaarten – trouwkaarten– jubileum – fotoreportages jubilea en recepties.            (Nu ook trouwreportages!!)

             

 Kraamcadeau  Bij mevrouw G. Klok-Dubbelaar kunt u terecht voor een leuk cadeaumandje voor een jongetje of een meisje. U kunt het bedrag van het mandje met haar afstemmen. De mandjes gaan op bestelling.

 Telefoon: 071-4072751, Voorstraat 142.

  

Computerservice Laat uw computer / laptop nakijken of repareren door deskundige hulp! Of het nu gaat om een computer die niets meer doet, of een laptop met een scherm wat stuk is, wij gaan door daar waar de winkel zegt u kunt beter een nieuwe kopen.. U ontvangt vooraf een vrijblijvende opgave van de kosten. Problemen? u kunt al uw vragen stellen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bellen kan ook: 071-4035708. En dat allemaal voor het Fonds Kerkbouw! computerservice